دعاوی اداری یکی از موضوعات بسیار مهم حقوق اداری است. حقوق اداری ایران باید با تأکید بیشتر بر تخصصی نمودن رسیدگی به دعاوی اداری از جمله قراردادهای اداری و مسئولیت دولت در صدد است این موارد را به دیوان عدالت اداری واگذار کند.
در صورتی که حقوق مردم به وسیله نهادها و مراجع دولتی و عمومی به هر دلیلی نقض شود، دیوان عدالت مرجعی است که جهت رسیدگی به این امور در نظر گرفته شده است.
دیوان عدالت یکی از مهمترین مراجع رسیدگی به شکایات افراد حقیقی از داستگاه های اجرایی و اداری دولتی یا عمومی یا وابسته به حقوق عمومی در ایران است که با توجه به اصل ۱۷۳ قانون اساسی زیر نظر قوه قضائیه اداره می شود و همانند بسیاری از مراجع قضایی شامل شعب بدوی، تجدید نظر و هیات های عمومی و تخصصی می باشد.
.در حوزه دعاوی اداری موضوعات مختلفی مورد بحث قرار میگیرند از جمله اعتراض به تصمیمات شهرداری، کمیسیون ماده 100، اعتراض به اراء و تصمیمات مراجع حل اختلاف اختصاصی ، مراجع حل اختلافات مالیاتی، مراجع حل اختلافات ناشی از امور گمرکی، دعاوی مربوط به کارگر و کارفرما، مستمری از کار افتادگی و … که از نمونه دعاوی قابل طرح در دیوان عدالت اداری می باشند .
با توجه به این که این دیوان به عنوان تنها مرجع برای شکایت و دادخواهی مردم از دستگاه های اداری و اجرایی در نظر گرفته شده است و احکامی که قضات این دیوان صادر می کنند از اهمیت زیادی برخوردار است و برای برخی از افراد جامعه حتی حیاتی نیز به شمار می رود؛ از این رو دقت در رسیدگی به پرونده و چگونگی سرعت بخشیدن به روند رسیدگی به پرونده ها با بهره گیری از دانش وکلای با تجربه و متبحر از مهمترین خواسته های مردم است.
موسسه حقوقی و داوری بینالمللی وندا با استفاده از دانش، تخصص و تجربه وکلای متبحر، کارشناسان و مشاوران حقوقی، با تأسیس دپارتمان حقوقی خدمات تخصصی و حرفهای در زمینه دعاوی اداری و ارائه مشاوره برای تظلم خواهی از دستگاه های اداری آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.